O meni


BIO: Tamara Tami Smonker je že v mladih letih začela krepiti svojo duhovnost, ki se je pokazala v veselju do elektronske glasbe. Preizkušala se je kot d.j.-ka in pri tem postajala vedno bolj uspešna. Pri rosnih osemnajstih letih, je imela za seboj prvi večji nastop v diskoteki Ambasada Gavioli, njena stalnica pa je bil klub Africa in oddaja Blue Room. Poleg vrtenja v Sloveniji, Hrvaški in Avstriji, je svojo kratko kariero posvetila rap core skupini Cancel, ki je prejela nagrado BUMERANG za novinca leta v oddaji Studio City.

Med študijem ekonomije, je nastala ljubezen do fitnesa in aerobike. Tamara Tami Smonker ima licenco za svetovanje pri individualnih in skupinskih treningih iz strani Fitnes Zveze Slovenije. Iz Akademije za fitnes in aerobiko ima licenco za Power Yogo. Zelo dejavna je na Les Mills področju, kjer je njena največja strast Body Combat. Tamara sledi smernicam v fitnes in aerobični industriji. Sodelovala je pri projektu Freestyler. Svoje znanje uspešno združuje pri svojih vodenih vadbah, ki so enkratno doživetje povezano z glasbenim znanjem in tehničnimi vrlinami pridobljenimi v vseh teh letih. Na drugi strani se posveča posamezniku in mu pomaga, da svoje telo spravi do najboljšega rezultata.

Tamara Tami Smonker svojo voljo, moč in znanje prenaša na ljudi, ki želijo celovitost življenjske moči dojemati prav vsak trenutek. Sinergija med telesom in duhom, vzajemnost med izgledom in dobrim počutjem je tisto, kar nas osrečuje. Prehrana, treningi v sozvočju z življenjskim stilom! Samo, če smo srečni in zadovoljni sami s seboj, lahko to delimo tudi z drugimi. Devet let že deluje v Wellness Akademiji Otelo, tretje leto v Sunny Studiu in sedaj tudi svetuje pri prehrani v sodelovanju s Trener.si. Njene članke o gibanju in hujšanju lahko berete na portalu: Planet Lepote.


Višina: 162 cm
Teža: 54 kg
Barva oči: zelena
Barva las: svetlo rjava
Znamenje: rak
Lokacija: SLOVENIJA

Zahvale


Brez vas ni mene! Hvala vsem, ki ste zaznamovali delček mojega življenja in vsi ti delčki sedaj tvorijo celoto, ki me je pripeljala do sem. Hvala;

Tea Smonker, Boris Smonker, Nevenka Gorišek, Anja Gorišek, Uroš Umek, Matevž Novak,
Jožica Sepohar Žnidar, Špela Perc, Edo Žalar, Janez Homšak, Robert Rus, Matej Krestić,
Benjamin Radič, Sergej Petrovič, Denis Papič, Andrea Rozina, d.j. Bizzy, Lidija Ristič,
Špela Zupanc, Alja Novak, Renata Klopčič, Nina Benda, Nina Ribarič, Ida Benda, Najdi.si,
Tanja Matko, Anže Avbelj, Sandi Golubić, Sonja Škrabec, Iva Pirc, Barbara Hočevar.


Vabim vas še na ogled slik v
GALERIJI.