- SHAPE Fitnes

- SHAPE Prehrana

- SHAPE Boxing


SHAPE - blagovna znamka za ozaveščanje gibanja in rekreacije na področju fitnesa in aerobike.


Živimo v svetu, ko štejejo: Sprememba, hitrost in izgled. Popoldanske urice prostega časa so štete. Izkoristimo jih kot naložbo za vzajemnost med telesom in duhom. Ko treningi postanejo bistvo prostega časa!


 
SHAPE Fitnes - Osebni treningi z fitnes trenerko za hujšanje in oblikovanje telesa.


Edino pravilo te igre je, da razumete način delovanja naprav v fitnesih, čemu so namenjene in kateri je pravilni način izvajanja vaj. Za najboljši rezultat je edina prava odločitev treniranje z osebnim fitnes trenerjem, ki doda piko na i vašim treningom, pomaga, da je rezultat najvišji, je z vami ob vsakem treningu, vam svetuje pri pravilni prehrani in sestavi treningov, vas motivira, vas razume in je vaš zaupnik in prijatelj.

SHAPE Prehrana – Fit food for feeling and looking good!


Oblikovanje prehrambenega sistema in kombinacij zdravih obrokov, prilagojenih na različne načine treniranja. Sestava in priprava obrokov je zasnovana na enostavnem in zdravem načinu prehranjevanja.


SHAPE Boxing – Top kardio trening!


Visok aerobni trening koreografiran na podlagi borilnih veščin, v različnih kombinacijah udarcev in intervali. Absolutni trening za sproščanje zavrte negative, dvig kondicije in kurilec maščobnih depojev.Poglej si še moje reference.